BVV BARENDRECHT HEEFT TECHNISCHE STAF EERSTE ELFTAL ROND

De technische staf van het vlaggenschip van BVV Barendrecht is compleet. De afgelopen maanden zijn er diverse gesprekken gevoerd om de technische en medische staf rondom het eerste elftal voor het seizoen 2022-2023 samen te stellen. We zijn verheugd te kunnen melden dat we de staf rond de nieuwe hoofdtrainer Leen van Steensel hebben ingevuld. Assistent-trainer Ferry van Lare en keeperstrainer Martin van Wingerden blijven ook volgend seizoen onderdeel van de technische staf.

Clubman Frans Brienen heeft te kennen gegeven te stoppen als assistent-trainer. Na circ 50 jaar, eerst als speler en later als teammanager en assistent, vele uren op en rond de BVV velden zijn zeer gewaardeerde bijdrage te hebben geleverd aan onze club, heeft Frans aangegeven dat zijn gevoel hem nu ingeeft dat het een mooi moment is om aan het eind van dit seizoen te stoppen met deze tijdsintensieve rol.

Harold van der Ent zal in het nieuwe seizoen als assistent-trainer aan de technische staf worden toegevoegd. Harold heeft een lange voetbalcarrière opgebouwd bij o.a. Xerxes, Schiebroek, Sparta, Capelle en DCV. Hij is eerder jeugdtrainer geweest bij Excelsior, assistent-trainer bij de eerste elftallen van regiogenoten Capelle en Rijsoord en mede door zijn ervaring een goede aanvulling van onze staf. We heten Harold van harte welkom bij onze club.

De medische staf zal ook volgend seizoen weer bestaan uit louter bekende gezichten met chiropractor Ap Outjes, verzorger Cees Krijgh en hersteltrainer Ad Onnink. Maarten Polderman (teammanager), Aad Janssen (materiaalman), Theo Smit (wedstrijdanalist) en Jelle de Nekker (video-analist) completeren de staf.