BVV BARENDRECHT HOUDT MINUUT STILTE EN VRAAGT AANDACHT VOOR SLACHTOFFERS AARDBEVING

Bij alle thuiswedstrijden van BVV Barendrecht wordt zaterdag een minuut stilte gehouden in verband met de verschrikkelijke aardbeving in Turkije en Syrië. Daarmee volgt BVV Barendrecht het betaalde voetbal, dat dit weekend aandacht vraagt voor de catastrofale ramp. Ook bij alle wedstrijden in het betaalde voetbal wordt dit weekend een minuut stilte in acht genomen.

“Er heeft zich een ramp van ongekende omvang voltrokken. Voetbal is onderdeel van de samenleving en ook op het veld wordt lief en leed gedeeld. We signaleren dat veel voetballers zich verbonden voelen en er ook op deze manier stil bij willen staan”, aldus Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal. Het bestuur van BVV Barendrecht sluit zich bij die woorden aan en biedt zaterdag de gelegenheid om aandacht aan de slachtoffers van de aardbeving te geven.

De KNVB houdt dit weekend in samenwerking met alle betaald voetbal clubs en spelers een gezamenlijke actie die oproept tot doneren op Giro555. BVV Barendrecht hoopt dat ook veel leden die een bijdrage kunnen missen dit weekend een donatie doen om de honderdduizenden getroffen mensen aan medische zorg, voedsel, water en onderdak te helpen. Doneren kan op de website van Giro 555: https://geef-nu.giro555.nl/aardbeving.