BVV BARENDRECHT VERLENGT MET VIERTAL SELECTIESPELERS

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht kan ook volgend jaar rekenen op de inzet van vier sterkhouders. Danny Monster, Joey Jongman, Tim Eekman en Niels Vorthoren hebben aangegeven ook na de zomer actief te zullen blijven op sportpark De Bongerd en spreken daarmee het vertrouwen uit in de nieuwe hoofdtrainer Leen van Steensel en de ambities van de club.

Middenvelder Danny Monster begint na de zomer aan zijn elfde seizoen bij BVV Barendrecht. Ook de dit jaar teruggekeerde middenvelder Joey Jongman en verdediger Tim Eekman hebben een indrukwekkende staat van dienst en starten in het nieuwe seizoen aan hun achtste jaargang op De Bongerd. Aanvallende middenvelder Niels Vorthoren gaat na de zomerstop zijn vierde seizoen in bij de rood/witten.

Vleugelverdediger Kevin Cornet heeft besloten zijn voetbalcarrière voort te zetten in zijn woonplaats en terug te keren naar Kozakken Boys. Deze week en tijdens het aankomende trainingskamp van 5 t/m 10 januari op Gran Canaria vinden ook de (vervolg)gesprekken met alle andere spelers plaats en komt er ongetwijfeld meer selectienieuws vanuit de technische commissie.