CONTRIBUTIEFACTUREN VERSTUURD VIA CLUBCOLLECT

Vandaag zijn de contributiefacturen voor het nieuwe seizoen per mail verstuurd. Dit in samenwerking met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Alle leden van de club ontvangen vandaag (donderdag 15 augustus) per mail een betaalverzoek met een link naar hun persoonlijke betaalpagina. Op die persoonlijke betaalpagina kiest u, afhankelijk van de instellingen van de vereniging, of u betaalt in termijnen en welke betaalmethoden u gebruikt, namelijk iDeal, automatische incasso of bankoverschrijving.

Betaalt u het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso of bankoverschrijving en rekent ClubCollect een aanvullende administratieve bijdrage van €1,00 per termijn. U bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvangt u ook nog een aankondiging. Zo bent u altijd op de hoogte, en kunt u ervoor zorgen dat u op tijd de overschrijving inplant!

Mocht u niets doen en heeft u eerder een machtiging voor automatische incasso afgegeven, dan zal het bedrag na 30 dagen automatisch worden geïncasseerd.

Geen mail ontvangen?
Mocht uw e-mailadres onjuist of onbekend zijn of niet gelezen worden, dan zal u uiterlijk na 3 dagen per sms de link naar uw persoonlijke betaalpagina ontvangen. Indien ook uw telefoonnummer onbekend of onjuist is dan ontvangt u de link naar uw persoonlijke betaalpagina door middel van een brief per post.

Let op!
Bij het uitblijven van een tijdige betaling zullen de spelactiviteiten na het verstrijken van de betaaltermijn per direct worden geblokkeerd tot het moment dat de betaling is ontvangen via ClubCollect. Hiermee dupeert u niet alleen uzelf, maar ook uw team. We vertrouwen erop dat u het niet zover laat komen.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder uw naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Uw persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Voor meer informatie of contactgegevens bij vragen kunt u terecht op de pagina Lidmaatschap.