DANNY MONSTER SPORTMAN VAN HET JAAR

Danny Monster is vrijdagavond gekroond tot Sportman van het Jaar van de gemeente Barendrecht. Tijdens het jaarlijkse Sportgala kreeg de aanvoerder van het vlaggenschip deze titel toegekend.

Danny geldt als een van de sterkhouders van het Barendrechtse vlaggenschip. De 27-jarige aanvoerder komt inmiddels al zeven seizoenen uit voor de rood/witten en blijft ook volgend jaar actief op sportpark De Bongerd. Hij werd door supporters van de club al drie keer uitgeroepen tot speler van het seizoen. Zijn prestaties zijn ook in de gemeente niet onopgemerkt gebleven. Vrijdagavond werd Danny in theater Het Kruispunt door een onafhankelijke jury uitgeroepen tot Sportman van het Jaar.

Naast de titel van Monster, waren er ook onderscheidingen voor Selina Balneger (Karten, Sportvrouw van het Jaar), HCB Heren 1 (Sportploeg van het Jaar), Pieter Mourik – Locomotief Rijswijk (sportcoach/trainer), Nienke Timmer – Phanos Amsterdam (gehandicapte sporter), Haico Boer – CAV Energie (meest belovende sporter) en Spirit meisjes A – Volleybalvereniging Spirit (meest belovende sportploeg). Zij kwamen als besten uit de bus van de 22 genomineerde personen en teams over zeven categorieën en mochten het podium van Theater Het Kruispunt op om hun eervolle titel te vieren.

Een nieuwsbericht over het Sportgala vindt u op BarendrechtNu.nl.