DERDE WINST OP RIJ VOOR BARENDRECHT 2

Barendrecht 2 heeft zaterdag de derde overwinning op rij geboekt in de hoofdklasse A. Na zeges op Capelle (2-0) en RVVH (3-2) volgde zaterdag in een doelpuntrijke ontmoeting een 4-3 zege op Ter Leede.

De Barendrecht beloften kwamen snel op een 0-1 achterstand, maar op aangeven van John Reinsma zorgde Lionel Agata voor de gelijkmaker (1-1). Toch kwam Ter Leede 2 weer aan de leiding toen een schot van buiten de zestien in de kruising verdween (1-2). Na de onderbreking toonde Barendrecht 2 veerkracht in Sassenheim. Rayane Bawa scoorde uit een vrije bal van Ali Khaldi weliswaar snel de gelijkmaker (2-2), maar na een tweede gele kaart moest Barendrecht met tien man verder en kwam Ter Leede opnieuw op voorsprong (2-3). Na een mooie solo schoot Ali Khaldi Barendrecht opnieuw langszij (3-3), waarna Kajo Renwarin uit een corner van John Reinsma de 4-3 scoorde en daarmee de ploeg van trainer Erwin van der Woerdt de winst bezorgde.

Na de drie zeges op rij staat Barendrecht op de zesde plaats in de hoofdklasse A. De rood/witten zijn al zes opeenvolgende competitieduels ongeslagen. Zaterdag komt het als tweede geklasseerde FC Rijnvogels 2 op bezoek op sportpark De Bongerd. De aftrap van dat duel is om 11.30 uur.