DUBBELE WINST HOUDT BARENDRECHT 2 AAN KOP IN DERDE PERIODE

De talenten van Barendrecht 2 hebben een prima week achter de rug. Zaterdag werden er drie punten bijgeschreven door een 3-0 overwinning op Noordwijk 2 en dinsdagavond mochten de BVV-beloftes op sportpark Geuzenpark aantreden tegen hekkensluiter Brielle 2. Ook daar werd een 5-0 overwinning geboekt, waardoor er wederom drie punten konden worden bijgeschreven voor de rood/witten.

Door de dubbele zege bezet Barendrecht 2 de vijfde plaats op de ranglijst in de reserve hoofdklasse, met één punt achterstand op nummer vier Rijnsburgse Boys en twee punten achterstand op nummer 3 Excelsior Maassluis. Barendrecht 2 blijft ook in de race voor winst van de derde periode. De ploeg van trainers Martin Maat en Marcel Brienen staat hierin aan kop met 18 punten uit 7 gespeelde wedstrijden, twee punten en een wedstrijd meer dan kampioen Quick Boys.

Komende zaterdag is het tweede elftal vrij en over twee weken ontmoet Barendrecht koploper Quick Boys in Katwijk. Na de eerdere spectaculaire 6-5 thuiswinst een mooie uitdaging om dit kunststukje te herhalen en met nog twee wedstrijden te gaan een stapje dichter bij winst van de derde periode te komen. De BVV-talenten spelen bovendien op zaterdag 2 juni de bekerfinale tegen Capelle 2, op het terrein van RCL in Leiderdorp.