DUBBELSTEYN ONDERTEKENT NIEUW SPONSORCONTRACT MET BVV BARENDRECHT

BMW en MINI-dealer Dubbelsteyn verlengde onlangs het sponsorcontract met BVV Barendrecht. Het dealerbedrijf verbond zich opnieuw voor drie seizoenen als hoofdsponsor aan de BVV-jeugd, waardoor honderden jeugdvoetballers van de club ook de komende drie jaar met het logo van Dubbelsteyn op het shirt spelen. Ook de Bongerdjes en Champions League, de twee interne afdelingen voor de jongste jeugd van BVV Barendrecht, zijn onderdeel van het sponsorschap.

“Wij vinden het belangrijk dat iedereen die lol in het spelletje heeft, ook in een mooi tenue kan lopen”, vertelde mede-eigenaar Toni Kohrt van Dubbelsteyn begin dit seizoen al in de presentatiegids van de BVV. De verlenging van de sponsoring werd onlangs officieel bekrachtigd tijdens het BVV Businessclub Golftoernooi, dat ook mede mogelijk was gemaakt door Dubbelsteyn. Bestuurslid commerciële zaken Wim Milder (links) overhandigde Toni Kohrt (midden) en Marcel Moerkerken (rechts) van Dubbelsteyn daarbij onder meer twee fraaie shirts van BVV Barendrecht.

Met locaties in Dordrecht en Numansdorp is Dubbelsteyn de vertrouwde BMW én MINI dealer in Zuid-Holland. Met maar liefst 140 gekwalificeerde teamleden, verdeeld over beide vestigingen, biedt Dubbelsteyn een constant wisselende voorraad van zowel nieuwe als gebruikte BMW’s en MINI’s. Ook kunt u gemakkelijk een werkplaatsafspraak plannen en alle acties en nieuws updates omtrent uw favoriete merken in de gaten houden. Meer informatie vindt u op www.dubbelsteyn.nl.

Toni Kohrt (links) en Wim Milder (rechts)