ESAJAS, KROLIS EN BAKOUR BLIJVEN BIJ BARENDRECHT, DRIESSE KEERT TERUG

De selectie van BVV Barendrecht voor het komend seizoen begint steeds completer te worden. De club maakt vandaag bekend dat drie spelers ook volgend seizoen bij Barendrecht blijven en een oudgediende terugkeert op sportpark De Bongerd.

Daniël Esajas, momenteel aan het revalideren van een zware kruisbandblessure, komt ook volgend seizoen uit voor de Bongerdbewoners. Esajas raakte dit seizoen geblesseerd in de voorbereiding en stond de hele jaargang buitenspel. Na de zomer begint hij aan zijn achtste seizoen in de hoofdmacht van de rood/witten. Ook twee jeugdtalenten blijven bij Barendrecht: Qjell Krolis (foto) en Marouane Bakour verlengen hun verblijf op sportpark De Bongerd en maken ook volgend seizoen deel uit van het eerste elftal van de BVV.

Verder sluit na de zomer ook voormalig jeugdspeler Robin Driesse weer aan bij de selectie van trainer Jack van den Berg. Driesse vertrok vorig jaar naar XerxesDZB en keert met een jaar ervaring in het eerste elftal van de Rotterdammers terug op het oude nest.

Naast Robin Driesse maken ook Peter de Lange, Tim Eekman, Stanley Husen, Niels Volthoren, Nassim Amaarouk, Joost Mangert, Steven Lugtmeijer en Bram de Bruin volgend jaar de overstap naar BVV Barendrecht. Nick van der Ploeg, Lee Quincy Cheuk-a-Lam, Max van Dijk, Emilio Samsey, Delano A Cohen, Ramy Salem, Danny Monster, Jeroen van der Wal, Yarick Dorst, Anass Masrhalmi en Bas Mourits blijven net als Daniël Esajas, Marouane Bakour en Qjell Krolis actief op De Bongerd. De rood/witten nemen deze zomer ook afscheid van een flink aantal spelers. Donny Navajas Sanchez, Ilyas Oulad Ali, Elson do Rosario Almeida, Merijn Wolters, Yorik van Deelen, Jeffrey Aarts, Gilberto da Silva, Akram Salhi, Irvingly van Eijma, Anthony Biekman, Ali Khaldi, Burak Dogan, Najim Haidary, Rowendley Martijn en Chris Dabaghian keren na de zomerstop niet meer terug bij de BVV.