FERCAM WINT SPANNENDE BEKERFINALE IN DE ZAAL

Onder grote belangstelling werd maandagavond de laatste wedstrijd van het zaalvoetbalseizoen gespeeld. De bekerfinale tussen Café ’t Schaapje en Fercam was het slotstuk van de zaalvoetbalcompetitie van BVV Barendrecht.

Met Café ’t Schaapje en Fercam stonden twee teams tegenover elkaar die als tweede en derde zijn geëindigd in de competitie. Ook in de bekerfinale ontliepen de twee ploegen elkaar niet veel. De spannende gelijkopgaande strijd op hoog niveau werd uiteindelijk gewonnen door Fercam: 3-1. Daarmee gaat Fercam, dat de laatste 5 jaren kampioen was van de eerste divisie van het zaalvoetbal, dit jaar dus met de beker naar huis. Een knappe prestatie van dit team dat jarenlang de zaalcompetitie domineerde en met deze mooie beker weer een mooi seizoen afsluit.

Hiermee zit het zaalvoetbalseizoen 2022/2023 erop. BVV Barendrecht kijkt terug op een sportieve strijd met vele gezellige avondjes voetbal in sporthal De Waterpoort in Carnisselande. De zaalvoetbal van BVV Barendrecht kan nog wel wat nieuwe teams gebruiken, want er is ruimte voor uitbreiding van de competitie. Wie interesse heeft om volgend seizoen met een eigen team op maandagavond mee te doen, kan voor meer informatie en inschrijving contact zoeken met coördinator Niek Haerkens via bvvzaalvoetbal@gmail.com of 06-51593603.