FINALE JO19 OM TITEL EERSTE DIVISIE BIJ DVS ’33 OP DONDERDAG 15 JUNI

De jeugdtalenten van Barendrecht JO19-1 sluiten het seizoen af met een regelrechte kraker! Na het behalen van het kampioenschap in de eerste divisie spelen de rood/witten binnenkort de finale om het landskampioenschap tegen Quick ’20 JO19-1, dat kampioen werd in de eerste divisie B. Het hoofdveld van DVS ’33 in Ermelo is het decor van de finalewedstrijd om de algehele titel.

De eindstrijd wordt gespeeld op donderdagavond 15 juni om 20.00 uur. Dat bleek na overleg tussen beide clubs en de KNVB uiteindelijk het beste moment om de laatste wedstrijd van het seizoen af te werken. Barendrecht leeft als divisiekampioen en winnaar van de Rijnmond Cup met vertrouwen toe naar het duel, maar ook tegenstander Quick ’20 heeft een uiterst succesvol seizoen achter de rug. Naast de divisietitel won de formatie uit Oldenzaal namelijk ook de beker door CSV Apeldoorn met ruime cijfers te verslaan (8-4).

Het belooft in Ermelo dus een spannende strijd te worden waarin beide teams de kroon op het al succesvolle seizoen willen zetten. Gastheer DVS ’33 nodigt alle Barendrecht-supporters en andere voetballiefhebbers van harte uit om naar de Veluwe te komen voor de finalewedstrijd op donderdagavond 15 juni.