G-VOETBALLERS BVV GAAN VOOR EUROPEES VOETBAL

De G-voetballers van BVV Barendrecht gaan komend weekend de grens over! Op zaterdag 27 augustus spelen de beide G-teams van de BVV tegen niemand minder dan de G-voetballers van Club Brugge. De Belgische landskampioen investeert net als Barendrecht nadrukkelijk in voetbal voor lichamelijk en geestelijk beperkte voetballers, dus het is erg leuk dat er ook op dit ‘internationale’ niveau wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Al ’s morgens vroeg begint zaterdag het avontuur voor de G-voetballers. Dan staat er een fraaie touringcar klaar voor de teams om mee af te reizen naar Brugge. In de loop van de ochtend begint het bezoek aan België met een rondleiding door het Jan Breydelstadion, waar zowel Club Brugge als Cercle Brugge hun wedstrijden spelen. Daarna volgt een gezamenlijke lunch en zullen de G-spelers op de nabijgelegen sportaccommodatie van Club Brugge hun wedstrijden spelen.

De staf, spelers en begeleiders kijken erg uit naar deze voor hen unieke gebeurtenis en gaan in België zaterdag hun beste (voetbal)beentje voortzetten!