G-VOETBALLERS ZATERDAG OP BEZOEK BIJ RUPEL BOOM

De G-voetballers van BVV Barendrecht gaan zaterdag de landsgrens over voor een internationale ontmoeting. De rood/witten bezoeken dan het Belgische Rupel Boom, dat net als Barendrecht over een enthousiaste G-voetbaltak beschikt.

Het bezoek is onderdeel van een uitwisselingsprogramma met de Belgische club, dat het voetbal voor spelers met een verstandelijke beperking net als BVV Barendrecht hoog in het vaandeel heeft staan. Rupel Boom begon in 2015 met zijn eerste G-team en heeft inmiddels bijna 20 enthousiaste G-voetballers in de gelederen, net als Barendrecht verdeeld over twee teams. De groep maakt volwaardig deel uit van de grote Rupel Boom-familie, met een warme en kwaliteitsvolle omkadering van trainers en begeleiders.

Zaterdag brengen de Barendrechtse G-voetballers een bezoek aan België en worden er twee wedstrijden gespeeld tegen de G-teams van Rupel Boom. Over anderhalve maand, op zaterdag 15 april, komen de Belgische G-voetballers op hun beurt naar Barendrecht. Ook dan spelen de beide teams tegen elkaar, maar dan is sportpark De Bongerd het decor voor de bijzondere oefenduels.