GEMEENTELIJKE WAARDERINGSSPELD VOOR WIM STOLK SR.

Wim Stolk Sr. heeft deze week een bijzondere erkenning ontvangen. Uit handen van wethouder Lennart van der Linden kreeg de BVV’er de waarderingsspeld van de gemeente Barendrecht uitgereikt.

De bijzondere waardering heeft hij te danken aan zijn jarenlange vrijwillige inzet als Goedheiligman voor de gemeente. Ook zijn inzet op vele andere vlakken is niet onopgemerkt gebleven, zoals zijn 50-jarig jubileum dat hij dit jaar vierde bij Haust nadat hij op zijn 15e bij Beschuitfabriek Hooimeijer is begonnen, zijn werkzaamheden voor de Triomfatorkerk en natuurlijk zijn inzet voor BVV Barendrecht. Op sportpark De Bongerd is Wim Stolk Sr. als jaren scheidsrechter waarbij hij niet te beroerd is om op zaterdag een extra wedstrijd te fluiten. Sinds twee jaar mag hij arbiter zijn van de wedstrijden van zijn oudste kleinzoon Sem, maar ook andere teams kunnen nog regelmatig op zijn vakkundige wedstrijdleiding vertrouwen.

De uitreiking van de gemeentelijke Waarderingsspeld gebeurde in huiselijke kring op de verjaardag van Wim’s echtgenote. Ook vanuit BVV Barendrecht feliciteren wij Wim uiteraard van harte met deze bijzondere erkenning voor zijn jarenlange inzet!


Foto: De Schakel Barendrecht