HARTVERWARMEND BEZOEK G-VOETBALLERS AAN RUPEL BOOM

De G-voetballers van BVV Barendrecht hebben zaterdag een geweldige dag beleefd in België. Gastheer Rupel Boom bezorgde de Barendrechters zaterdag een hartverwarmende ontvangst en een sportieve wedstrijd.

Gastvrouw Jessica onthaalde de ruim 15 Barendrechtse G-voetballers en hun begeleiders al bij de bus. Ook op de TV-schermen van Rupel Boom werd de internationale ontmoeting aangekondigd.

Op het veld waren de teams aan elkaar gewaagd. In de eerste helft had de Belgische gastheer een overwicht, na de thee hadden de Barendrechtse G-voetballers een sterke fase. Het stond lange tijd 2-2, maar in de slotfase zette Barendrecht een tandje bij en scoorde het nog de winnende treffer (3-2). De zege voor Barendrecht in het oefenduel was terecht, maar Rupel Boom bood goed weerstand en maakte het de gasten niet eenvoudig!

Uiteraard werd er na afloop nog een bezoek gebracht aan de kantine voor een smakelijke afsluiting. De spelers hebben zich de hele dag waardig en positief opgesteld en waren echte ambassadeurs van de BVV! Op zaterdag 15 april ontmoeten ze hun Belgische tegenstander opnieuw: dan komt Rupel Boom voor een oefenwedstrijd naar sportpark De Bongerd.