HEINENOORD VOLGENDE TEGENSTANDER VAN BARENDRECHT IN VOETBAL RIJNMOND CUP

Barendrecht neemt het in de tweede ronde van de Voetbal Rijnmond Cup op tegen Heinenoord. Dat is het resultaat van de loting, die dinsdagavond plaatsvond in de bestuurskamer van BVV Barendrecht in de rust van de vriendschappelijke ontmoeting tegen Jong Feyenoord.

In de ontmoeting met eersteklasser Heinenoord treft Barendrecht een aantal oude bekenden. Middenvelder Ramon Salaz en rechtsbuiten Richie Basoski waren in voorgaande seizoenen actief op sportpark De Bongerd en maakten een paar jaar geleden de overstap naar Heinenoord. Afgelopen zomer koos ook middenvelder Richard Stolte voor een verblijf aan de andere kant van de Heinenoord-tunnel. Met hun ploeg staat het trio oud-Barendrechters momenteel op de twaalfde plaats in de eerste klasse B.

Heinenoord bereikte de tweede ronde van de Voetbal Rijnmond Cup door FIOS met 3-0 te verslaan. Barendrecht was in de eerste ronde met 2-0 te sterk voor Wieldrecht. Het duel in de tweede ronde van de Voetbal Rijnmond Cup wordt gespeeld op dinsdag 18 december, aftrap 20.00 uur in Heinenoord.