HOUTEN STOPT ZEGEREEKS VAN BARENDRECHT ONDER-23

Barendrecht Onder-23 is zaterdag voor het eerst dit seizoen tegen puntverlies aangelopen. Op sportpark De Bongerd hielden de leeftijdgenoten uit Houten de rood/witten op 1-1.

De gasten begonnen na 5 minuten voortvarend aan hun duel, door met het eerste schot de 0-1 op het scorebord te zetten. Het bleek een van de weinige doelpogingen van Houten, dat daarna een half dozijn kansen van Barendrecht te verwerken kreeg. De bal wilde er dit keer echter niet in voor de Bongerdbewoners, die met een achterstand de rust in gingen.

Direct na rust maakte Vince van der Pol wel de gelijkmaker voor de Barendrecht-talenten (1-1). De rood/witten gingen op zoek naar de winnende treffer, maar slaagden er in het restant van de wedstrijd niet in om die te maken. Zelfs een strafschop was niet besteed aan Barendrecht Onder-23, dat daardoor voor het eerst in de competitie puntverlies leed. Als ongeslagen koploper zijn de BVV-talenten nog wel de lijstaanvoerder in de eerste divisie.