INFORMATIEBOEKJE JEUGDLEDEN ZATERDAG GEPRESENTEERD

Alle jeugdleden en hun ouders krijgen een boekje met allerlei handige informatie over voetballen bij BVV Barendrecht. Op initiatief van de jeugdcommissie is een handzaam informatieboekje samengesteld waarin alle relevante zaken voor het inmiddels opgestarte voetbalseizoen te vinden is.

Na afloop van het thuisduel van Barendrecht 1 tegen Goes werd er stil gestaan bij het informatieboekje voor de BVV-jeugd. Bestuurslid jeugdzaken Martijn Mes had daarvoor een passend ontvangstcomité geregeld: het jeugdteam JO9-3 mocht de eerste exemplaren in ontvangst nemen. Het stralende middelpunt daarbij was hun teamgenoot Jordi, die met een prachtige foto op de cover van het boekje staat. De hele uitgave bevat overigens fraai beeldmateriaal van de hand van huisfotograaf Cees Bakker.

Natuurlijk was er ook aandacht voor het Genootschap BVV, een gezelschap sponsoren die aan de voetbalclub verbonden is en die de kosten voor de productie van het boekje voor haar rekening nam. Het Jeugd Informatieboekje wordt door alle jeugdleiders uitgedeeld aan alle spelers, maar mocht u de uitgave missen of extra exemplaren willen, dan zijn die verkrijgbaar in het jeugdhonk van BVV Barendrecht.