NOG PLEK VOOR BVV BARENDRECHT VOETBALDAGEN IN MEIVAKANTIE

De komende meivakantie zullen er twee voetbaldagen georganiseerd gaan worden bij BVV Barendrecht. Deze voetbaldagen zullen op woensdag 1 en donderdag 2 mei worden gehouden. Twee dagen lekker bezig zijn met voetbal in combinatie met veel plezier beleven en teambuilding met voetbalvriendjes is het grote doel van de voetbaldagen.

Beide dagen zal er van 9.30 uur tot 17.00 uur een uitgebreid en gevarieerd voetbalprogramma zijn op het sportpark van BVV Barendrecht. De organisatie ligt in handen liggen van Stols Voetbal in samenwerking met BVV Barendrecht.

Het programma bestaat beide dagen uit trainingen in de ochtend en in de middag verschillende voetbalspelletjes en wedstrijdvormen waarbij het onmogelijk is om jezelf te gaan vervelen. Stols Voetbal gaat zijn best doen om er twee mooie dagen van te gaan maken voor de kinderen!

De voetbaldagen zijn bedoeld voor alle kinderen vanaf “De Bongerdjes” (JO6) tot aan JO13 spelers (5 tot 13 jaar). Ook broertjes en/of zusjes die niet lid zijn van BVV Barendrecht zijn welkom om mee te doen aan deze voetbaldagen. Qua groepsindeling wordt je ingedeeld bij team- en/of leeftijdgenoten. Je kan ook een verzoek doorgeven om bij eventuele andere voetbalvriendjes te worden geplaatst.

De kosten voor deelname aan de voetbaldagen zijn €75. Dit is inclusief het volledige tweedaagse programma, maar ook al het eten en drinken gedurende de twee dagen. Daarnaast ontvangen alle deelnemers aan het einde van de voetbaldagen ook een aandenken en maken ze kans om mooie prijzen te winnen bij verschillende onderdelen.

Wil je absoluut meedoen aan deze BVV Barendrecht voetbaldagen? Schrijf je dan nu gelijk in! Stuur een mail naar bvv-voetbaldagen@hotmail.com met onderstaande gegevens:

  • Naam deelnemer(s)
  • Leeftijd deelnemer(s)
  • Club en elftal waar je in speelt
  • Eventuele verzoeken qua groepsindeling of dingen die wij moeten weten

Let op: aan deze voetbaldagen kunnen maximaal 100 kinderen deelnemen waarbij vol = vol wordt gehanteerd. Schrijf je dus tijdig in om zeker te zijn van deelname!