JAAP LAGENDIJK OVERLEDEN

BVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Jaap Lagendijk. Hij was al meer dan 30 jaar in meerdere hoedanigheden aan de club verbonden. Jaap overleed donderdag op 77-jarige leeftijd.

Als lid van de voetbalvereniging kwam Jaap sinds 1987 op sportpark De Bongerd. Aan het begin van deze eeuw maakte hij bijna tien jaar onderdeel uit van het team van de bestuursdienst, dat op zaterdag de BVV-teams en tegenstanders ontvangt. In die periode was hij ook al sponsor van BVV Barendrecht met zijn bedrijf Larocar, een benzinestation en autowasserij in Heerjansdam op de grens met Barendrecht. Hij ondersteunde onder meer de jeugd en het vrouwenvoetbal en was jarenlang lid van de Businessclub van BVV Barendrecht. Als voetballiefhebber bezocht Jaap ook vaak de wedstrijden van het eerste elftal, al lag zijn hart ook op Het Kasteel bij de profs van Sparta Rotterdam.

Het ‘Auto Beauty Center’ Larocar droeg hij over aan zijn zoon Raymond, die naast het ondernemerschap van zijn vader ook de betrokkenheid bij BVV Barendrecht van hem overnam. Het bestuur en de Businessclub van BVV Barendrecht wensen Raymond en de andere nabestaanden dan ook veel kracht toe bij de verwerking van het verlies. De details rondom de uitvaart worden begin volgende week bekend.