JESPER VAN DEN BOSCH EN SAM VAN DE KREEKE NAAR BVV

Aanvoerder Jesper van den Bosch en aanvaller Sam van de Kreeke maken volgend seizoen de overstap van regiogenoot ASWH naar BVV Barendrecht. De zeer ervaren en veelzijdige middenvelder van den Bosch was de afgelopen jaren één van de sterkhouders en vormgevers bij ASWH. Met zijn werklust, winnaarsmentaliteit, diepgang en inzicht voegt hij specifieke kwaliteiten toe aan de selectie. “Ik heb een hekel aan verliezen. De ambitie die Barendrecht heeft uitgesproken sluit daar naadloos bij aan! Het spelen in de groep die op dit moment wordt samengesteld, daar kijk ik enorm naar uit.” zo stelt van den Bosch.

De 26-jarige aanvaller Sam van de Kreeke was in de 2e divisie bij ASWH een vaste waarde en heeft aangetoond ook op dit niveau zijn doelpunten te kunnen maken. De technisch vaardige van de Kreeke, die beschikt over een heerlijk linkerbeen en op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan, kwam in de jeugd uit voor NAC en was daarna een aantal jaren clubtopscorer bij zondag-hoofdklasser Halsteren. “Het verhaal van BVV Barendrecht, het voetbal en de ambitie om te promoveren spreekt mij erg aan en aan dat succes wil ik graag nog een keer bijdragen!”

“We waren al eerder gecharmeerd van de voetbalkwaliteiten van Jesper en met hem in gesprek. Deze keer matchen onze wederzijdse ambities en plannen en waren we er snel uit. Tijdens de zeer plezierige gesprekken met Jesper en Sam bleek al snel dat ze naast hun voetbalkwaliteiten ook als persoon uitstekend passen bij de samenstelling van onze spelersgroep”, aldus technische manager Gert van der Wal.