JEUGDAFDELING ORGANISEERT VOETBAL 3-DAAGSE IN HERFSTVAKANTIE

De jeugdafdeling van BVV Barendrecht heeft een prachtig evenement in voorbereiding voor alle voetballers van JO8 t/m JO13. Van dinsdag 20 t/m donderdag 22 oktober 2020, als het in deze regio Herfstvakantie is, staat er een fantastische BVV Voetbal 3-Daagse in de planning.

Een team vanuit de jeugdafdeling werkt momenteel hard aan een fantastisch programma op de BVV Barendrecht Voetbal 3-Daagse te organiseren. Het uitgangspunt is dat alle deelnemers drie dagen lang kunnen trainen als een prof. Aan de concrete invulling van het programma wordt nog gewerkt, maar onderdelen zijn in ieder geval:

  • Training van de beste jeugdtrainers van de BVV en van spelers van het eerste elftal
  • Een trainingsdag met trainers van Feyenoord en een ‘special guest’, in samenwerking met de Feyenoord Academy
  • Een freestyle clinic van een andere ‘special guest’

Wie op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen, het programma, de kosten en de start van de inschrijvingen, kan zich eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief over de BVV Voetbal 3-Daagse. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te informeren over deze editie en zullen daarna verwijderd worden. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYyxXEAeVBCFqaF-m7PxiS3zmIoPQk-EdVRMqzZcUt_JVSIw/viewform.