JONG BARENDRECHT (ONDER-23) ZOEKT ASSISTENT-TRAINER EN TEAMMANAGER

Het nieuwe Onder-23 team van BVV Barendrecht is op zoek naar versterking in de technische staf. Het beloftenteam van de rood/witten heeft voor komend seizoen plaats voor een assistent-trainer en een teammanager.

Helaas hebben de huidige stafleden van het tweede elftal, assistent-trainer Marcel Brienen en teammanager Jan Baan, om persoonlijke redenen besloten na dit seizoen te stoppen en niet de overstap te maken naar het nieuwe Onder 23 team. Wij respecteren uiteraard hun keuze en zijn beide mannen zeer dankbaar voor hun betrokkenheid en vele inspanningen bij het tweede elftal in de voorbije seizoenen. Op het moment dat de situatie het weer toelaat neemt de club vanzelfsprekend nog op een gepaste manier afscheid van hen.

Door hun aanstaande vertrek is de BVV voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar een assistent-trainer en teammanager Barendrecht Onder-23. Het talententeam komt na de zomer uit in de eerste (hoogste) divisie van de nieuwe O23-competitiestructuur. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar voetbalzaken@bvvbarendrect.nl of contact opnemen met bestuurslid technische zaken Gert van der Wal (06-47043625).