KAMPIOENSCHAP EN RIJNMOND CUP VOOR BARENDRECHT JO19-1

De jeugdtalenten van Barendrecht JO19-1 hebben een uiterst succesvolle week achter de rug. Vorige week werd het kampioenschap in de wacht gesleept, donderdag volgde de winst van de Rijnmond Cup en zaterdag besloten de junioren de competitie als ongeslagen lijstaanvoerder.

Het kampioenschap in de eerste divisie A behaalde JO19-1 al vorig weekend, toen HBS met 3-1 werd verslagen en de rood/witten niet meer in te halen waren voor de concurrenten. Vijf dagen later, op Hemelvaartsdag, werd ook de Rijnmond Cup in de wacht gesleept. In een spannend duel kwamen de BVV-talenten twee keer op achterstand, maar trokken ze de stand ook weer gelijk. Vlak voor tijd werd het 3-2 voor Barendrecht JO19, dat daarna de zege over de streep trok.

Zaterdag volgde nog een thuiswedstrijd tegen de leeftijdgenoten van Quick, die leken de profiteren van de twee duels die Barendrecht JO19 in de benen had. De gasten uit Den Haag namen op De Bongerd een 0-3 voorsprong, maar daarna kwamen de BVV-junioren met veel energie terug. Het werd daardoor nog 3-3, waarmee JO19-1 ongeslagen kampioen werd.

In de komende weken neemt Barendrecht JO19-1 het in de kampioenscompetitie op tegen de andere divisiekampioenen om het landskampioenschap.