KANTINE GAAT VANAF 1 JULI OP ZATERDAG WEER OPEN!

De kantine van BVV Barendrecht is de komende tijd weer elke zaterdag geopend! Door de versoepeling van de coronamaatregelen mogen sportkantines vanaf 1 juli weer open, en daar maakt de BVV na de onverwacht lange periode waarin de kantine gesloten moest blijven graag gebruik van!

Komende zaterdag (4 juli) en de zaterdag erop (11 juli) zijn er diverse jeugdactiviteiten en vriendschappelijke wedstrijden. De kantine is die twee zaterdagen in ieder geval geopend van 08.30 tot 19.00 uur. Alle overige zaterdagen is de kantine voorlopig geopend van 14.00 tot 19.00 uur. Als er op zaterdagen nog wedstrijden worden georganiseerd kunnen de openingstijden van de kantine nog worden aangepast.

De opening van de kantine is onder voorbehoud van wijzigingen. En het is natuurlijk belangrijk te benadrukken dat in de kantine de RIVM-maatregelen gelden, zoals handen desinfecteren (handgel staat bij de ingang), 1,5 meter afstand houden en het volgen van de looproutes die in de kantine zijn aangebracht. Het spreekt voor zich dat bezoekers ook voldoende afstand houden van de vrijwilligers die de kantine bemannen.

Wij rekenen op uw medewerking, maar zien er vooral naar uit om u binnenkort weer (op afstand) in de kantine te treffen!