KENNISMAKEN MET JAN KROL, WEDSTRIJDZAKEN JEUGDSELECTIES

Het wedstrijdsecretariaat van BVV Barendrecht is deze maand versterkt met de komst van Jan Krol. Hij wordt het aanspreekpunt voor de wedstrijdzaken van de jeugdselecties in de bovenbouw en middenbouw. Hieronder stelt Jan zichzelf graag voor:

Jan KrolIk ben 74 jaar en getrouwd. Wij zijn geboren en getogen In Haarlem. Door privéomstandigheden waren wij genoodzaakt om zes jaar geleden te verhuizen naar Schiedam, dus sindsdien wonen we in de regio.

Mijn hobby’s zijn voetbal, wandelen, zwemmen en boksen. Al deze sporten heb ik op behoorlijk niveau beoefend. Mijn werkzame leven was ik werkzaam bij de politie Haarlem. Ik heb zelf altijd gevoetbald bij HFC EDO in Haarlem, zowel in de jeugd als bij de senioren. Na afsluiting van mijn actieve carrière, op 42-jarige leeftijd, heb ik mij bestuurlijk nuttig proberen te maken in verschillende functies.

In 2000 verliet ik de ik de club voor een functie bij de profclub HFC Haarlem. Ik begon als teammanager bij de A-junioren en Jong Haarlem en daarnaast werd ik coördinator Jeugdopleiding Betaald Voetbal. Deze functie vervulde ik tot het faillissement van HFC Haarlem.

Na onze verhuizing naar de regio Rijnmond heb ik twee jaar gewerkt in de jeugdopleiding van Zwaluwen Vlaardingen. Hier leerde ik onder ander andere Arno Kooij kennen, het Hoofd Jeugdopleiding van de BVV. Via hem ben ik dan ook in contact gekomen met deze club.

Ik hoop met mijn functioneren bij de club een bijdrage te kunnen leveren om BVV Barendrecht en in het bijzonder de jeugdafdeling op een nog hoger niveau te brengen!”

Wij wensen Jan veel plezier in zijn rol bij BVV Barendrecht!