KIJK OP WELZIJN ORGANISEERT ACTIVITEITENWEEK VOOR ALLE BARENDRECHTSE VRIJWILLIGERS

De gemeente Barendrecht is erg blij met alle vrijwilligers die actief zijn in het dorp. Als blijk van waardering is van maandag 9 tot en met zaterdag 14 maart een week vol activiteiten en workshops, genaamd Barendrecht Doet! De uitvoering van Barendrecht Doet! ligt in handen van KijkopWelzijn. De activiteiten vinden zowel overdag als in de avond plaats, zodat er voor iedereen een mogelijkheid is om mee te doen. De organisatoren hebben geprobeerd een zo’n divers en aantrekkelijk mogelijk aanbod neer te zetten voor deze week en kijken uit naar een gezellige, leerzame week waarin vooral de vrijwilligers van Barendrecht in het zonnetje staan.

Ook vrijwilligers van BVV Barendrecht zijn uiteraard welkom tijdens deze week. Deelname aan de activiteiten is gratis en exclusief voor vrijwilligers die actief zijn binnen de gemeente Barendrecht. Per activiteit geldt: vol = vol. Inschrijven kan in de maand februari via balie@kijkopwelzijn.nl of via 0180 – 691 800 tussen 09.00 en 12.00 uur. Kijk voor meer informatie over alle activiteiten op www.kijkopwelzijn.nl.

Als onderdeel van de activiteitenweek organiseert Kijk op Welzijn ook een gezellige Feestavond in het Calvijn College. Deze avond zorgt de Nederlandstalige coverband De Juf voor gezellige muziek voor iedereen. Iedereen krijgt bij binnenkomst een aantal consumptiemunten om de avond door te komen. Ook zorgen we voor voldoende hapjes. In de pauze is er een pubquiz met leuke prijsjes en vooraf en na afloop draait een lokale DJ passende muziek. Neem gerust gezellig iemand mee! Ook deze activiteit is gratis en uitsluitend voor vrijwilligers binnen de gemeente Barendrecht. Aanmelden voor de feestavond kan tot 4 maart via balie@kijkopwelzijn.nl of via 0180 – 691800 tussen 9.00 en 12.00 uur.

Hieronder vindt u het complete programma voor deze week.

[googlepdf url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2020/02/Programma-Barendrecht-Doet.pdf” width=”800″ height=”1200″]