KOSTBAAR PUNTVERLIES VOOR BARENDRECHT ONDER-23

Barendrecht Onder-23 is er zaterdag niet in geslaagd te winnen. De leeftijdgenoten van laagvlieger Unitas ’30 hielden de rood/witte beloften op een 1-1 gelijkspel.

Het team van trainer Frenk van der Kleij begon slordig aan de wedstrijd en slaagde er in de eerste helft niet in om tegenstander Unitas vast te zetten. De gasten uit Etten-Leur kregen uit de omschakeling zelfs de beste kansen, maar wisten daar voor de rust niet van te profiteren. In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde, maar nu sloeg Unitas ’30 wel toe het kwam het op een 0-1 voorsprong. Dat was voor Barendrecht Onder-23 pas het moment dat het zijn vertrouwde spel ging spelen. De rood/witten kwamen nog wel tot de gelijkmaker via Christian Bellassai (1-1), maar een tweede doelpunt bleef uit. Daardoor moest Barendrecht Onder-23 genoegen nemen met een gelijkspel.

Door het puntverlies heeft Barendrecht Onder-23 nog maar drie punten voorsprong op concurrent Blauw Geel ’38. Die ploeg is zaterdag in een directe confrontatie de tegenstander van de rood/witten.