LAATSTE TRAINING BVV1 VOOR DUEL MET AJAX

Het eerste elftal van BVV Barendrecht neemt het woensdagavond in de TOTO KNVB-beker op tegen titelhouder Ajax. Een nagenoeg volledig fitte selectie trainde maandagavond voor de laatste keer in aanloop naar het duel in de Johan Cruijff Arena.

Voor het duel in Amsterdam staat BVV Barendrecht uiteraard ook volop in de belangstelling van de media. Dit weekend bracht RTV Rijnmond al een reportage hoe drie selectiespelers van de rood/witten toeleven naar het bijzondere bekerduel. Maandagavond maakte AT5 op sportpark De Bongerd eveneens een reportage hoe Barendrecht 1 naar de wedstrijd toeleeft. Ook ESPN, NOS, Trouw en De Volkskrant besteden de komende dagen aandacht aan de bekerontmoeting.

De selectie van BVV Barendrecht moet het woensdagavond in de Johan Cruijff Arena vanwege de coronamaatregelen wel stellen zonder publiek. Slechts een handjevol bestuurders en stafleden mag in het stadion aanwezig zijn. De rest van de BVV-supporters kan het duel wel live volgen vanaf de bank: ESPN zendt de wedstrijd tussen Ajax en Barendrecht woensdagavond vanaf 21.00 uur live uit.