LINCKS PERSONAL RECRUITMENT STEEKT ZAALVOETBALTEAM IN HET NIEUW

Een van de zaalvoetbalteams van BVV Barendrecht speelt sinds deze maand in prachtige nieuwe tenues. De kleding werd beschikbaar gesteld door Lincks Personal Recruitment, dat daarmee ook de naamgever is geworden van het Barendrechtse zaalvoetbalteam.

De zaalvoetballers van Lincks Personal Recruitment komen dit seizoen voor het eerst uit in de eerste divisie van de zaalvoetbalcompetitie die georganiseerd wordt door BVV Barendrecht. In sporthal De Waterpoort in Carnisselande wordt elke maandagavond in drie divisie gevoetbald, onder leiding van coördinator Mels van der Pas. De meeste teams worden gesponsord door het regionale bedrijfsleven en dragen dan ook de namen van de ondernemers die hun tenues beschikbaar stellen.

Lincks Personal Recruitment is een personeelsbemiddelaar die werkzoekenden en werkgevers met elkaar verbindt. Als recruitment partner werkt het voor mooie werkgevers in de regio, waardoor het kandidaten kan bedienen met een generiek aanbod van de leukste banen. De oorsprong van Lincks ligt in ’s Gravendeel, maar in november werd een tweede kantoor geopend in Barendrecht om in de toenemende belangstelling van de dienstverlening te voorzien.