MAX VAN DIJK LANGER BIJ BARENDRECHT

Verdediger Max van Dijk komt ook komend seizoen uit voor Barendrecht. De centrale verdediger, die vandaag zijn 28e verjaardag viert, verlengt zijn verbintenis bij het vlaggenschip van de BVV en speelt daarmee ook komend seizoen op De Bongerd. Hij begint na de zomer aan zijn zesde jaargang bij de rood/witten.

Max is momenteel herstellende van een schouderblessure, waardoor hij deze voetbaljaargang al veel wedstrijden moest missen. In het najaar van 2018 is hij aan zijn schouder geopereerd. De verdediger hoopt snel weer beschikbaar te zijn voor trainer Jack van den Berg om met Barendrecht boven de degradatiezone te blijven.

“Ik heb het ongelofelijk naar mijn zin bij de BVV en ben daarom blij met het vertrouwen van de technische commissie. Ik kijk er naar uit om zo snel mogelijk weer op het veld te staan dit jaar en volgend jaar!’’⁣, zegt Max in een reactie. “Max is een stabiele factor en van grote waarde in de verdediging voor ons. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol in het teamgevoel”, aldus Rob van den Eijnden namens de technische commissie.