MET DE BUS MEE NAAR UITWEDSTRIJDEN BARENDRECHT 1

Een vriendengroep van BVV-supporters gaat met een eigen bus naar alle uitwedstrijden van het eerste elftal van de BVV. Er is bijna altijd wel ruimte voor extra passagiers die ook een gezellige voetbalmiddag willen beleven.

De bus wordt bestuurd door ervaren chauffeurs die lid zijn deze groep, die de naam heeft van 5e Colonne. In de bus worden op de heenreis broodjes en koffie geserveerd, en op de terugweg hapjes en drankjes, verzorgd door Colonne-leden. Er gaan ook niet-leden van de 5e Colonne mee, en er is meestal wel ruimte voor meer passagiers. De kosten voor de reis en de verzorging van de inwendige mens bedragen € 20,- per wedstrijd.

Wil je meer weten of wil je je opgeven om één of meerdere wedstrijden mee te gaan? Stuur dan even een mailtje naar Piet van der Linden (palinden@chello.nl). Je wordt dan als je dat wilt ook op de hoogte gehouden van de vertrektijden voor de komende wedstrijden.

De eerstkomende uitwedstrijd van het eerste elftal is op zaterdag 29 oktober, als Barendrecht op bezoek gaat in Staphorst.