MOURITS, A COHEN EN VAN DER PLOEG BLIJVEN BIJ BARENDRECHT

Barendrecht heeft zich ook voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van drie sterkhouders. Bas Mourits, Delano A Cohen en Nick van der Ploeg zijn ook volgend jaar actief op sportpark De Bongerd.

Van het drietal is Bas Mourits (foto) de meest ervaren Barendrechter. De aanvaller uit Pijnacker is al zes seizoenen verbonden aan de rood/witten en begint na de zomer aan zijn zevende jaargang op sportpark De Bongerd. Middenvelder Delano A Cohen speelt sinds afgelopen zomer weer bij BVV Barendrecht, waar hij in het verleden ook al een seizoen actief was. De vice-aanvoerder van de rood/witten begint na de zomer dus aan zijn derde seizoen bij de Bongerdbewoners. Keeper Nick van der Ploeg kwam afgelopen jaar over van Capelle naar BVV Barendrecht. De doelman staat daardoor na de zomer voor het tweede jaar onder de lat bij de rood/witten.

Tegenover het aanblijven van het drietal, staat ook het vertrek van twee selectiespelers. Verdedigers Elson Rosario de Almeida en Ilyas Oulad-Ali vertrekken deze zomer bij BVV Barendrecht. Beiden kwamen sinds afgelopen zomer uit voor de rood/witten en gaan op zoek naar een andere club voor het nieuwe seizoen. Uiteraard blijft het tweetal tot die tijd gewoon bij de selectie van Barendrecht.