NASSIM AMAAROUK NA DE ZOMER NAAR BARENDRECHT

Nassim Amaarouk keert na de zomer terug op sportpark De Bongerd. De voormalig jeugdspeler, die BVV Barendrecht in 2014 verliet om zijn kansen te proeven in het betaalde voetbal, sluit zich komend seizoen aan bij de hoofdmacht van de rood/witten.

De 23-jarige middenvelder kwam via de jeugd van RVVH, FC Dordrecht en SC Feyenoord in 2011 terecht in de jeugdselecties van BVV Barendrecht. Hij kwam drie seizoenen uit in de jeugd van de rood/witten en verliet sportpark De Bongerd in de zomer van 2014 voor een profavontuur bij NEC. Nassim wist in Nijmegen geen plaats af te dwingen in de hoofdmacht en werd in 2017 een halfjaar verhuurd aan Achilles ’29. In Groesbeek speelde hij dertien duels in de Eerste Divisie.

Ook een overstap naar Helmond Sport in het seizoen erop leverde geen doorbraak op in het betaalde voetbal. Afgelopen zomer sloot Nassim zich daarom aan bij VV Capelle, met wie hij uitkomt in de hoofdklasse A. Na de zomer maakt hij de overstap naar BVV Barendrecht en keert hij dus terug bij de club waar hij drie jaar in de jeugdafdeling speelde.