NIELS VORTHOREN VOLGEND SEIZOEN NAAR BARENDRECHT

BVV Barendrecht heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Niels Vorthoren. De voormalig profvoetballer strijkt na de zomer neer op sportpark De Bongerd.

Met zijn overgang naar Barendrecht heeft Niels een nieuwe sportieve uitdaging gevonden na een buitenlands avontuur in Scandinavië. De afgelopen drie seizoenen speelde hij in de Zweedse en Noorse competitie. Met het Zweedse BK Haecken won hij de nationale beker en met het Noorse Idrettsklubben Start uit Kristiansand promoveerde hij naar de Noorse eredivisie. Bij zijn laatste club, Sandnes Ulf, lukte het niet om naar de hoogste Noorse voetbalafdeling te promoveren.

Afgelopen winter koos Niels ervoor terug te keren naar Nederland, waar zijn vrouw en pasgeboren dochter wonen. Zodoende keert hij na de zomer weer terug op de Nederlandse velden, al zal sportpark De Bongerd nog even wennen zijn voor de ervaren aanvallende middenvelder die in Nederland ook uitkwam voor MVV, Excelsior, FC Den Bosch en Willem II.

Niels Vorthoren is de vierde aanwinst van Barendrecht voor komend seizoen. Eerder maakten Tim Eekman, Peter de Lange en Stanley Husen bekend volgend jaar terug te keren bij de club waar zij eerder in hun carrière actief voor waren.