OPTIMAAL TALENT WINT FINALE IN RENES 35+ COMPETITIE

De finale in de A-poule van de Renes 35+ competitie is zaterdagmiddag een prooi geworden voor Optimaal Talent. De ploeg van de broers Steijger won in een zenuwslopend maar uiterst sportieve ontmoeting van titelhouder Van Zwitserland.

De ontmoeting tussen de teams van Optimaal Talent en Van Zwitserland was een finale zoals een finale hoort te zijn in de gezellige interne 35+ competitie. Goed voetbal, intensief, spannend en erg sportief met veel onderling respect. Vertrekkend competitie-coördinator Marcel Louter gaf de beide finalisten daar na afloop een groot compliment voor.

De kampioensbokaal teikte hij vlak daarna uit aan Optimaal Talent, dat al tweemaal eerder beslag had gelegd op de beker. Na een slopend gevecht, op een warm sportpark De Bongerd, was het Optimaal Talent dat een paar minuten voor tijd de beslissende 1-0 scoorde tegen Van Zwitserland en zich daardoor kampioen van de A-poule van de Renes 35+ competitie van BVV Barendrecht 35+ mag noemen. Gefeliciteerd mannen, en nogmaals hulde aan beide teams voor hoe deze finale door alle deelnemers is benaderd en gespeeld!