PIET SCHADEE EN TINEKE BRAVENBOER BENOEMD TOT ERE-LEDEN BVV BARENDRECHT

Voormalig secretarissen Piet Schadee en Tineke Bravenboer zijn benoemd tot Erelid van BVV Barendrecht. De beide oud-bestuurders ontvingen die titel zaterdagmiddag als dank voor hun jarenlange inzet voor de club. Bestuurslid Wim Milder overhandigde hen na de wedstrijd van Barendrecht tegen Sparta Nijkerk de erepredicaten.

Piet Schadee maakte rond 2005 zijn entree bij BVV Barendrecht en was een van de grondleggers van het meisjes- en vrouwenvoetbal binnen de BVV. Dat was toen nog echt een hele nieuwe tak, maar mede dankzij zijn geduld en inzet werd het vrouwenvoetbal een volwaardig onderdeel van BVV Barendrecht. In 2011 maakte Piet de overstap van de rol van jeugdcoördinator naar secretaris in het hoofdbestuur van de BVV, toen al met Tineke als collega-secretaris. Los van alle secretariële werkzaamheden maakte Piet zich hard voor meer sportiviteit op de velden, normen en waarden en hadden naast de vrouwen en meisjes ook de G-voetballers een bijzondere plek in zijn hart.

Ook Tineke Bravenboer begon rond 2005 bij de club, als coördinator van de B-junioren toen haar zoons van Heerjansdam bij Barendrecht kwamen voetballen. Al snel bleek Tineke inzetbaar op meerdere vlakken en samen met Gert Jan ter Borg was zij enkele jaren vrijwilligerscoördinator. Als tweede secretaris stapte zij in 2011 als enige vrouw het hoofdbestuur in. Voor de buitenwacht was Tineke misschien de stille kracht, maar binnen het bestuur drukte zij haar stempel met haar doorzettingsvermogen en bereidheid om veel activiteiten die bleven liggen op te pakken. Het predicaat van “tweede” secretaris is gedurende de periode dat Tineke in het bestuur zat dan ook niet voor niets weggevallen.

In november droegen Piet en Tineke hun bestuurstaken over aan nieuwe bestuurders. Al met al zijn zij allebei al bijna twee decennia betrokken als vrijwilliger bij de BVV, waaronder meer dan 10 jaar als bestuurslid. BVV Barendrecht is zeer dankbaar voor hun jarenlange inzet en beloont dat graag met het Erelidmaatschap van de vereniging!