RAMY SALEM, YARICK DORST EN EMILIO SAMSEY BLIJVEN BIJ BVV

Ramy Salem, Yarick Dorst en Emilio Samsey blijven bij BVV Barendrecht. Het trio komt zodoende ook volgend seizoen uit op sportpark De Bongerd.

Voor Emilio Samsey wordt het na de zomer zijn tweede jaargang bij BVV Barendrecht. De 25-jarige verdediger kwam afgelopen zomer over van FC Lienden. Ook voor Yarick Dorst (foto) wordt het zijn tweede seizoen op sportpark De Bongerd. De talentvolle 2o-jarige middenvelder maakte begin dit seizoen de overstap van Bruse Boys naar BVV Barendrecht. Hij was dit seizoen tot nu toe vier keer trefzeker voor de rood/witten.

Ramy Salem begint na de zomer aan zijn vierde jaar bij BVV Barendrecht. De 25-jarige aanvaller liep eind vorig seizoen een forse blessure op, waarvan hij nog altijd herstellende is. Daardoor kwam hij dit seizoen nog niet in actie voor de rood/witten. Na een jaar dat in het teken stond van revalidatie, wil Salem volgend seizoen weer een vaste waarde worden in de basiself van de Bongerdbewoners.

Yorick van Deelen (25) zal komend seizoen niet meer actief zijn voor BVV Barendrecht. De vleugelverdediger vertrekt deze zomer na vijf seizoenen bij de rood/witten en gaat op zoek naar een nieuwe club.