RENES 35+ COMPETITIE HEEFT PLAATS VOOR NIEUWE SPELERS

BVV Barendrecht heeft plaats voor nieuwe spelers in de interne Renes 35+ competitie. Met maar liefst 15 teams die op woensdagavond spelen en 12 teams die op zaterdag in actie komen, heeft BVV Barendrecht wellicht een van de grootste interne voetbalcompetities voor spelers van 35 jaar en ouder.

Op woensdag worden de wedstrijden gespeeld om 19.45 en om 20.55 uur. Op de zaterdag is de aanvangstijd altijd om 12.45 uur. De Renes 35+ competitie van BVV Barendrecht kenmerkt zich door veel sportiviteit, gezelligheid en soms ook een gezonde strijd tussen de deelnemers. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld, in een zeven-tegen-zeven samenstelling.

Enkele teams zijn op zoek naar nieuwe 35+ talenten! Wie zich dus wil aansluiten bij een van de bestaande teams kan zich opgeven bij Marcel Louter via 35plus@bvvbarendrecht.nl of 06-42772812. Wil je u liever met een volledig nieuw 35+ team deelnemen? Zet je team dan op de wachtlijst! Ook geïnteresseerde teams kunnen zich aanmelden bij Marcel Louter.