ROBERT LUCAS BENOEMD TOT ERELID BVV BARENDRECHT

Voormalig bestuurder Robert Lucas is vrijdagavond benoemd tot Erelid van BVV Barendrecht. Deze titel wordt toegekend aan leden die zich op uitzonderlijke wijze als vrijwilliger inzetten voor de vereniging.

Robert is al meer dan 25 jaar als vrijwilliger actief bij BVV Barendrecht. Hij begon als jeugdleider en afdelingscoördinator, maar werd al snel jeugdvoorzitter. In die hoedanigheid was hij geruime tijd het gezicht van de jeugdafdeling. Toen hij die verantwoordelijkheid overdroeg aan andere enthousiaste vrijwilligers, stortte Robert zich op facilitaire zaken. Vanuit het hoofdbestuur gaf hij de afgelopen jaren invulling aan die portefeuille, met daarin onder meer het beheer van de omvangrijke accommodatie van de BVV en de ICT en audiovisuele voorzieningen waar de club gebruik van maakt. Hoewel Robert al twee jaar geleden zijn vertrek als bestuurslid aankondigde, zorgde hij er op de achtergrond voor dat alle facilitaire zaken probleemloos doorliepen. Inmiddels is er een permanente vervanger gevonden voor de post van Robert, die daarmee zijn taken nu kan overdragen. Toch blijft hij op afroep beschikbaar voor de vereniging, waarbij onder meer de nieuwbouwcommissie gebruik kan blijven maken van de technische kennis die Robert in huis heeft.

De voordracht voor de benoeming van Robert tot Erelid werd vrijdag tijdens de ledenvergadering met luid applaus bekrachtigd. BVV Barendrecht feliciteert hem uiteraard van harte met de verdiende eretitel.