RYAN KLIPSTEEN NIEUWE HOOFDTRAINER TWEEDE ELFTAL

Voor het nieuwe seizoen 2023-2024 is Ryan Klipsteen aangesteld als hoofdtrainer van het tweede elftal van BVV Barendrecht. De 41-jarige Rotterdammer heeft in de regio een mooie voetbalcarrière achter de rug bij o.a. Spartaan’20, Leonidas, Nieuwenhoorn en HBS. Daarnaast heeft Ryan zelf in seizoen 2001/2002 een jaartje in het tweede elftal bij de BVV gespeeld en kent hij dus onze club. Ryan beschikt over een UEFA B licentie en is inmiddels alweer acht jaar werkzaam als trainer. Hij heeft in deze periode de tweede elftallen van Nieuwenhoorn en vv Brielle en bij FC Dordrecht de JO15-1 en recent als assistent -trainer de O21 getraind.

Vanaf het aankomende seizoen zullen BVV Onder-23 en BVV2 samen één dynamische selectiegroep gaan vormen. Deze groep zal gevormd worden door de huidige O23 en tweede elftal spelers, aangevuld met spelers die overkomen uit de JO19-selectiegroep. Onder-23 zal uitkomen in de landelijke eerste divisie en het tweede elftal in de reserve eerste klasse. Dit maakt dat we, samen met het gegeven dat er in de O23 vanaf volgend seizoen twee dispensatiespelers mogen uitkomen, ook weer een selectiewaardig en prestatief platform creëren voor spelers die op basis van hun leeftijd niet meer voor BVV Onder-23 mogen uitkomen.

Ryan gaat in de nieuwe opzet nauw gaan samenwerken met O23-hoofdtrainer Frenk van der Kleij en de rest van de O23/2e staf. Wij heten Ryan van harte welkom en wensen hem samen met de nieuwe selectiegroep en staf veel succes in zijn nieuwe functie.