BVV BARENDRECHT ZOEKT SECRETARIS VOOR HOOFDBESTUUR

BVV Barendrecht zoekt met ingang van het najaar een nieuwe secretaris. In die rol ben je onderdeel van het hoofdbestuur en coördineer je alle administratieve en secretariële werkzaamheden van de vereniging. Daarnaast draag je actief bij aan het beleidszaken binnen de voetbalclub, bijvoorbeeld op het gebied van normen en waarden (verenigingscultuur), ledenbegeleiding (administratie, vertrouwenszaken) en verduurzaming (energiebesparing). De gemiddelde tijdsbesteding is circa 8 uur per week, en kan naar behoefte uitgebreid worden bij specifieke projecten.

Als secretaris word je onderdeel van een hoofdbestuur dat met optimisme de uitdagingen aanpakt waar een voetvalvereniging van onze omvang mee te maken heeft. De helft van het hoofdbestuur is al langer als bestuurder bij de club betrokken, de andere helft is ruim een jaar als bestuurder actief. De nieuwe secretaris kan terugvallen op specifieke kennis zoals financiën, voetbalzaken en communicatie en is met zijn of haar administratieve en secretariële daadkracht een welkome aanvulling op het bestuur van BVV Barendrecht.

Het is niet vereist om zelf voetbalervaring te hebben, want in deze rol staan bestuurdersvaardigheden centraal. Een combinatie is uiteraard wel een geweldige pré. Mocht je interesse hebben, dan kun je vanuit de KNVB een korte bestuurdersopleiding volgen. De kosten van de opleiding worden betaald door BVV Barendrecht.

Het complete profiel is hieronder terug te vinden. Voor meer informatie of als je geïnteresseerd bent in deze functie, kun je contact opnemen met interim-voorzitter Jeroen Nagtegaal via voorzitter@bvvbarendrecht.nl.

[googlepdf url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2023/08/Vacature-secretaris-hoofdbestuur-2023.pdf” width=”600″ height=”900″]