STEF HUSZARIK NIEUWE TECHNISCH JEUGDCOÖRDINATOR MEISJES

Stef Huszarik zal per 1 maart 2020 beginnen als Technisch Jeugdcoördinator (TJC) meisjes. Stef zal in deze rol worden ondersteund door Ray Atapary. Stef heeft een rijke ervaring en een breed netwerk binnen het meisjes/vrouwenvoetbal opgebouwd en heeft in het verleden o.a. het meisjes/vrouwen voetbal bij vv Rhoon volledig op de kaart gezet.

Manon da Thesta en Massimo Gennari hebben eerder te kennen gegeven na dit seizoen, of zoveel eerder als mogelijk, als gevolg van respectievelijk drukke werkzaamheden en een aanstaande verhuizing te zullen stoppen in deze rol. Doordat Stef en Ray per direct beschikbaar zijn is met Manon en Massimo afgesproken dat de komende weken volledig in het teken staan van de overdracht van hun werkzaamheden. Bijkomend voordeel is dat Stef meteen bij alle voorbereidingen, het selectieproces en de teamindelingen voor het aankomende seizoen wordt betrokken.

BVV Barendrecht is Manon en Massimo erg dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid in de afgelopen periode en wenst daarnaast Stef en Ray veel succes bij de invulling van hun nieuwe functie binnen de meisjesafdeling van BVV Barendrecht.