STOOMERETTE WINT RENES 35+ COMPETITIE

Na een wederom prachtig seizoen in de Renes 35+ competitie, met als afsluiting mooie kwart- en halve finales tussen de zaterdag- en woensdagfinalisten, was het zaterdag aan de teams van Van Zwitserland (nr. 2 zaterdag) en meervoudig kampioen Stoomerette (nr. 3 zaterdag) om onderling uit te maken wie de opvolger zou worden van Optimaal Talent, de winnaar van de laatste twee edities.

In een spannend duel kwam Van Zwitserland met 2-0 voor door treffers van Marten Pannekoek en Roel van Rikxoort. Stoomerette kwam terug tot 2-2 dankzij doelpunten van Marco Roestenburg en Patrick Molendijk. Na de rust zette Ralph de Lange Stoomerette op 3-2, maar Van Rikxoort maakte er 3-3. De winnende treffer kwam van Ton Stam, in 1998 nog kampioen met Barendrecht. Doelman Ron van ‘ ’t Hof hield daarna Stoomerette op de been met enkele knappe reddingen.

Na afloop reikte organisator Marcel Louter de Willem van Rijn Bokaal uit aan aanvoerder Ton Stam. Het was de negende keer dat Stoomerette er met de beker vandoor ging. Een geweldige prestatie, proficiat!

Foto’s zijn van Cees Bakker.