TALENTENDAGEN VOOR DAMES EN MEISJES OP 26 MAART EN 23 APRIL

BVV Barendrecht organiseert op zondag 26 maart en zondag 23 april talentendagen voor de dames- en meidentak. Daarmee wil de club deze groeiende afdeling verder versterken.

De laatste jaren wordt er volop ingezet op de ontwikkeling van de jeugd en doorstroming naar Vrouwen 1. Bovendien is BVV Barendrecht Academy partner van Feyenoord.

Vrouwen 1 speelt dit seizoen in de hoofdklasse maar is ambitieus en wil komend seizoen graag promoveren naar de topklasse. De meiden Onder-20 spelen dit seizoen op het hoogste niveau (divisie) en dit team wordt gezien als springplank naar het eerste vrouwenteam. Voor beide teams is er ruimte voor versterking. De training tijdens de talentendagen is van 10 tot 11.30 op het hoofdveld van sportpark De Bongerd. De trainers van zowel dames 1 als MO20-1 zijn hierbij aanwezig.

Zoek je dus een uitdaging, wil je hogerop met voetbal en wil je deel uitmaken van de ambitieuze plannen voor komend seizoen? Meld je dan aan via mo19@bvvbarendrecht.nl. Geef daarbij aan welke dag(en) je wilt komen, bij welke club en in welk team je nu speelt, wat je positie in het veld is en wat je leeftijd is. Aanmelden is verplicht en vergeet niet alle gevraagde gegevens mee te sturen!