THUISNEDERLAAG VROUWEN 1 TEGEN REIGER BOYS

Barendrecht Vrouwen 1 leed afgelopen zaterdag haar eerste nederlaag in de competitie. Reiger Boys VR1 was op De Bongerd met 3-0 te sterk, mede door een totale offday van onze dames.

Barendrecht startte in dezelfde opstelling als in de oefenwedstrijd tegen Jong Excelsior van vorige week dinsdag, deze werd nipt met 3-4 verloren. Alleen was de intensiteit en scherpte zaterdag een stuk minder. De gasten uit Heerhugowaard namen al snel in de wedstrijd in handen en kwam al na 8 minuten spelen op een 1-0 voorsprong.

Na een kwartier spelen werd het, na een goede aanval, zelfs 0-2 voor Reiger Boys. Na een half uur probeerde Lucas van der Snel middels twee wissels en wat omzettingen, weer wat meer grip op de wedstrijd te krijgen. Dit lukte gedeeltelijk, er kwam meer strijd in het spel van de rood/witten en dat leidde tot wat kleine kansjes. Onder andere een schot voorlangs van Rebekka van Esch en een grote kans, voor Rachelle Ardon, vlak voor rust.

De tweede helft begon Barendrecht wat beter en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Maar uit de eerste de beste hoekschop tegen, was het Reiger Boys dat wederom scoorde 0-3.

Alhoewel er toch nog aardig wat mogelijkheden waren om iets terug te doen was het geloof en de overtuiging, om nog iets van de wedstrijd te kunnen maken, er niet meer bij onze dames.

BVV Barendrecht VR1 – Reiger Boys VR1 0-3 (0-2)
Opstelling BVV Barendrecht VR1: Leah van der Weele; Iris Zoon, Sasha Leemans, Merel Huizer, Eva van der Toorn (30’ Elaine Fertoute); Diede van der Knaap, Mischa Lima (74’ Miesha Leemans), Rebekka van Esch; Athina van Bolhuis (30’ Sienna Shew-Atjon), Rachelle Ardon (46’ Madeleine Pols), Emma Kocabas.

Achtste
Door de nederlaag is Vrouwen 1 gezakt naar de achtste plek in de competitie met 5 punten uit 4 wedstrijden.

SC Klarenbeek VR1
Zaterdag 4 november gaan we op bezoek bij SC Klarenbeek, de huidige nummer 7 van de competitie. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.