TOPTOERNOOI MEISJES ONDER-19 EN ONDER-17 BIJ BVV BARENDRECHT

BVV Barendrecht organiseert op zaterdag 22 juni voor de tweede keer de Optima Akemann Girls Cup.  Diverse landelijk spelende meisjesteams nemen die dag van 10.30 tot 16.30 uur deel aan het toernooi op sportpark De Bongerd.

“Vier maanden voor aanvang van het toernooi is het deelnemersveld compleet. We verwelkomen teams uit de hoofdklasse en zelfs teams uit de vierde divisie bij de meisjes Onder-17. Voor veel teams zal het de laatste activiteit van het seizoen zijn. Nog een keer alles geven tegen gelijkwaardige tegenstander”, zeggen de twee organisatoren Kim Hendriks van Excelsior/Barendrecht en Myrthe Prins van BVV Barendrecht.

De eerste editie van het toptoernooi leverde vorig jaar veel positieve reacties op. Ongenaakbare teams in hun eigen district moesten tegen onbekende tegenstanders vol aan de bak. Dit jaar nemen, naast gastheer BVV Barendrecht, de volgende verenigingen deel aan het toernooi:
ADO’20, SC Buitenveldert, Delta Sports ‘95, Die Haghe, Eldenia, SC ‘t Gooi, Saestum, Spartaan’20, Stedoco en SC ’t Zand.

“Met Mike Akemann– eigenaar van Optima Akemann hypotheken en verzekering – hebben we een fijne hoofdsponsor voor het toernooi, maar we willen ook graag net als vorig jaar de deelnemers een lunchpakket aanbieden. Sommige teams moeten lang reizen en het toernooi duurt een hele dag. Een aantal speelsters van Barendrecht MO19 en MO17 zal op vrijdagavond de meer dan 300 lunchpakketten klaarmaken, maar we zoeken nog personen of bedrijven die een bijdrage willen leveren”, zeggen de toernooi-organisatoren.

Nadere informatie en aanmelden als sponsor kan via bvvgirlspower@gmail.com.