TWEE ZAALVOETBALKAMPIOENEN AL BEKEND

Twee van de drie kampioenen van de interne BVV-zaalvoetbalcompetitie van dit seizoen zijn al bekend. Sinds vorige week mogen Café te Schaapje en Linq Futsal zich kampioen noemen in de tweede respectievelijk de derde divisie.

Het zaalvoetbalteam van Cafe ’t Schaapje werd met nog twee wedstrijden te gaan kampioen in de tweede divisie. Onder toeziend oog van veel publiek wonnen de zaalvoetballers vorige week maandag van concurrent Intro. De spannende wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor Cafe ’t Schaapje, dat daardoor naar de eerste divisie promoveert.

Ook Linq Futsal werd vorige week kampioen. Tijdens de laatste speelronde van de derde divisie mochten zij aan het einde van de avond de kampioensbeker omhoog houden. Daarmee wordt Linq Futsal volgend seizoen een mooie aanwinst voor de tweede divisie.

In de eerste divisie is de beslissing nog niet gevallen. Daar is een nek-aan-nek race bezig tussen Fercam en v.d. Enden & Helwig. Met nog drie wedstrijden te gaan is het verschil slechts één punt in het voordeel van Fercam.

Cafe 't Schaapje (2e divisie)
Cafe ’t Schaapje (2e divisie)
Linq Futsal (3e divisie)
Linq Futsal (3e divisie)