VAN DIJK, HUSEN EN VAN DER STOEP BLIJVEN BIJ BARENDRECHT

Max van Dijk, Stanley Husen en Romano van der Stoep verlengen hun verblijf bij BVV Barendrecht. De drie selectiespelers zijn daardoor ook volgend seizoen actief op sportpark De Bongerd.

De technische commissie heeft deze week een akkoord bereikt met de 30-jarige Max van Dijk (foto) over een langer verblijf op de Bongerd. De aanvoerder is één van de langs dienende spelers binnen de huidige selectie en begint alweer aan zijn negende seizoen in dienst van de rood/witten. Voormalig jeugdspeler en ervaren centrale verdediger Stanley Husen (32) is na uitstapjes bij Kozakken Boys en ASWH alweer drie seizoenen terug op het vertrouwde nest en maakt ook volgend seizoen weer zijn opwachting voor de Bongerdbewoners. De 27-jarige Romano van der Stoep kwam afgelopen zomer over van zaterdag hoofdklasser Rijnvogels. De zelfkritische aanvaller is nog niet tevreden over zijn prestaties tot dusver en is erop gebrand volgend seizoen zijn waarde te tonen aan de trouwe volgers van het BVV-vlaggenschip.

In december maakte Barendrecht al bekend dat verdediger Tim Eekman en de middenvelders Danny Monster, Joey Jongman en Niels Vorthoren ook volgend seizoen op De Bongerd blijven.