VAN ZWITSERLAND WINT RENES 35+ COMPETITIE

Na een verloren kwartfinale in 2017 en finale in 2018 is het ze nu gelukt: het team Van Zwitserland is de winnaar van de interne BVV Barendrecht Renes 35+ competitie!

De blauwe brigade van teammanager Vincent Schreuders won in de finale op sportpark De Bongerd met 3-1 van Optimaal Talent. Het was de eerste keer dat het jonge Van Zwitserland de felbegeerde 35+-titel won.In de halve finale was titelhouder en meervoudig kampioen Stoomerette met 5-1 geklopt. Optimaal Talent was in de andere halve finale te sterk voor het team van Mid America Overseas (3-1).

In de eindstrijd was Bram Hopmans de grote man. De middenvelder, die niet helemaal fit was, zorgde voor de 1-0 en 2-0. Daarna deed Optimaal Talent nog even wat terug, 2-1, maar Martijn Goudswaard gooide met 3-1 het duel op slot.

Na afloop kreeg Van Zwitserland voor het eerst de Willem van Rijn Bokaal uitgereikt uit handen van 35+-organisator Marcel Louter. Ook 35+-oprichter Willem van Rijn was van de partij. Optimaal-aanvoerder Viktor Steijger dankte Marcel Louter voor zijn inbreng bij de populaire woensdag- en zaterdagcompetitie van de BVV Barendrecht.